Du tilbydes / Hjemmeboende College elev

Hjemmeboende College elevSom hjemmeboende College elev er du elev på din skoles håndboldlinje, som indeholder 2 håndboldtræninger pr. uge i ca. 32 uger om året. 
Du vil få et rigtig godt supplement til din daglige træning i din hjemklub og træningen vil som udgangspunkt, være individuel teknisk og til dels fysisk træning.
 
Træningen vil variere mellem at være på kryds og tværs af skoler, niveau og køn til at være spillere af samme køn og spillere af samme niveau. Trænerne tilretter træningen, så den bliver udfordrende og spændende og så den giver et godt socialt netværk. 
 
Derudover får du 1 ugentlig fysisk træning, 1 tøjpakke fra Hummel, Frikort til Mors-Thy Håndbold (ståplads) og HF Mors, frikort til Fitness World, frikort til Jesperhus Svømmehal, deltagelse i fælles sociale arrangementer, deltagelse i kurser & mulighed for at blive værtsfamilie.  

For hjemmeboende vil flg. være med i prisen :
1 gange collegetræning, 1 fysisk træning, Tøjpakke, Frikort Mors-Thy, Frikort HF Mors, Frikort Svømmehal, Frikort til NIF Fodbold, Fælles sociale arrangementer, Kurser mm.
Der kan tilkøbes frikort til Fitness World for yderligere 200 kr. pr. md.

Hent brochure om Sports College Mors med mere information her...

Sports College Mors - H.C. Ørstedsvej 2B - 7900 Nykøbing Mors - mail@sportscollegemors.dk - cvr. 35692207
 
 
 
 
 
 
 
 
TOPSPONSOR: