Boende Elever 17/18 / Kaare Ravn Larsen

Kaare Ravn Larsen

Navn: Kaare Ravn Larsen
Hvor kommer du fra: Jeg er fra Thy, men mine forældre flyttede pr. 1/5 2016 til Kolding
På Sports College Mors siden: 1/8 2014
Skole: HHX Nykøbing (EUC Nordvest)
Hvem er du: Jeg er en 20-årig ’knejt’, der har spillet håndbold siden jeg var 11 år gammel. Jeg er meget ambitiøs, giver mig altid 100% både til træning og til kamp, og kan nemt blive en smule hidsig, hvis folk ikke har det på samme måde. Jeg spiller på Mors-Thys 2. Divisions hold, og går i 3.G på HHX Nykøbing Mors.
Hvorfor Sports College Mors: Her har jeg chancen for at kombinere min skolegang med håndbold i Mors-Thy på højeste plan. Det at have sit eget værelse med toilet og bad er også noget jeg sætter stor pris på, samtidig med et køkken der altid står til rådighed!
Hvordan er det at være på Sports College Mors: Vi er som en lille familie heroppe. Hvis man har fritid, sker der altid et eller andet sjovt rundt på college. Men hvis man tværtimod har brug for alene-tid til f.eks. lektier, er der også plads til det.
Hvad er din drøm og dit mål med at spille håndbold: Kort sigt: Indenfor de næste 2-3 år vil jeg gerne være en fast mand på et ligahold i Danmark
Lang sigt: At udvikle mig så meget som overhovedet muligt, og blive den bedste håndboldspiller jeg overhovedet kan.
Når du ikke spiller håndbold: Når jeg ikke spiller håndbold, går jeg i skole, træner mine u14 drenge, træner i Fitness World, ser ”Terkel i knibe” eller har det pænt sjovt med mine venner på College. Der er aldrig kedeligt heroppe.
Fortæl noget vi ikke ved om dig: Jeg har lidt for meget OCD, er NBA fanatiker og så er jeg college’ bedste FIFA-spiller

Sports College Mors - H.C. Ørstedsvej 2B - 7900 Nykøbing Mors - mail@sportscollegemors.dk - cvr. 35692207
 
 
 
 
 
 
 
 
TOPSPONSOR: