Boende Elever 18/19 / Kasper Fruerlund Kristiansen

Kasper Fruerlund Kristiansen

Navn: Kasper Fruerlund Kristiansen
Hvor kommer du fra: 7400 Herning
På Sports College Mors siden: 22/9 2017
Skole: Morsø Handelsgymnasium
Hvem er du: Jeg hedder Kasper Fruerlund Kristiansen, og er 17 år gammel og bor på Sports College Mors. Jeg er en glad og imødekommende person, som elsker at dyrke motion og specielt håndbold. Sidste år gik jeg på Vejle idrætsefterskole, men ellers har jeg bare trillet lidt rundt i Herning (Heden).
Hvorfor Sports College Mors: Fordi jeg ville tage min håndbold mere seriøs, og så fik jeg et tilbud om at komme til prøvetræning, så jeg kunne se om det var noget for mig.
Hvordan er det at være på Sports College Mors: Det er virkelig en dejlig flok heroppe, man skal slet ikke være i tvivl om, at man bliver budt velkommen med åbne arme. Der sker altid noget sjovt i fritiden, men hvis man har behov for at være alene, er der også plads til det.
Hvad er din drøm og dit mål med at spille håndbold: Mit mål er at blive ved med at udvikle mig håndboldmæssigt, og drømmen er at blive dygtig nok til at spille med og imod de bedste.
Når du ikke spiller håndbold: Når jeg ikke spille håndbold, bruger jeg min tid med gutterne heroppe, der er altid noget sjovt at lave, ellers skal skolen jo også passes.
Fortæl noget vi ikke ved om dig: Er en yderst fremragende fodboldtræner, hvis jeg selv skulle sige det.

Sports College Mors - H.C. Ørstedsvej 2B - 7900 Nykøbing Mors - mail@sportscollegemors.dk - cvr. 35692207
 
 
 
 
 
 
 
 
TOPSPONSOR: